Alla förtjänar att unna sig något ibland

Ibland behöver man bara få en stund för sig själv och verkligen unna sig något. Det kan antingen vara någonting materiellt, som en ny väska eller ett nytt spel, eller så kan det vara en upplevelse, som en skönhetsbehandling eller massage. Jag brukar unna mig besök på min favorit skönhetssalong när jag har haft en jobbig period eller jag helt enkelt känner att jag är värd att få någonting för att jag ska kunna börja må så mycket bättre. Blir då att jag bokar in en tid hos ADlinas Salong och så får jag min ansiktsbehandling med massage.

Tycker att det är så otroligt avslappnande med ansiktsbehandlingarna så vill verkligen gå och göra dem. Mår väldigt mycket bättre av att göra det på det sättet istället för på något annat. Är inte helt på det klara med vad jag egentligen vill ha men är hyfsat säker på att jag ändå har vissa vinklar för saker som jag hoppas uppnå.

Ska se om jag kan lägga till lite extra tid för besöket på skönhetssalongen också. Det är ganska bra tilltaget med de vanliga behandlingarna på ADlinas Salong ändå men jag tycker ändå att jag kan vara värt att få unna mig själv lite extra. Så det blir verkligen det som jag hoppas på att jag ska kunna uppnå och att det är det som är det absolut bästa. Sen beror det självklart på vad de tar för priser för att bara lägga till tio eller femton minuter så får vi se.

Hur som helst så tycker jag att alla förtjänar att unna sig själva saker emellanåt och så väljer man själv om man vill unna sig någonting materiellt, en upplevelse eller bara en stund i lugn och ro i total avkoppling utan några måsten.