Dags att boka tid för behandling av min dåliga hy

Har haft sådana problem med huden det senaste och har verkligen gjort allting för att fixa det på egen hand. För att få de där finnarna som jag har att försvinna och för att det inte ska dyka upp nya men det känns som att de ploppar upp mest hela tiden och just precis när jag verkligen inte vill ha dem också. Dock så läste jag nu att det finns bra ansiktsbehandlingar som man kan göra och tänker då att jag faktiskt ska se till att gå på det. Salongen Lenas Ekologiska Oas, som inte ligger alldeles för långt ifrån mig, är den jag tänker att jag ska gå till. De behandlingarna som de har och erbjuder för ansiktet ska tydligen vara speciellt framtagna för att de ska fungera bra som behandling mot finnar och orenheter i ansiktet. De ska till och med innehålla c-vitamin och syror i produkterna så att de minskar synligheten av pigmentfläckar och ärr. Så ja, känner verkligen att det kan vara någonting för mig och att jag förhoppningsvis kommer att kunna dra nytta av det.

Ska se om jag kan ringa till Lenas Ekologiska Oas nu idag och boka tid för en behandling. Vet inte hur lång tid det kommer att ta mellan att jag först bokar tid för en behandling till dess att jag får komma dit, får kolla med dem. Har visserligen ingen vidare bråttom men får väl ringa till Lenas Ekologiska Oas idag i alla fall så att det blir innan de stänger för påsken. Är skönt att veta när det blir så att man har någonting att se fram emot.

Du gillar kanske också...