Fransförlängningar för långa ögonfransar

Så snyggt som det är med långa ögonfransar och så tråkigt som det är att applicera mascara på morgonen och ta bort det på kvällen så tycker jag att det är skönt att ha fransförlängningar istället. Brukar gå till Skrädderi. 1 och göra påfyllnad av min fransförlängning i Växjö med ungefär var sjätte eller åttonde månad, med lite mellanrum, och jag känner verkligen att det gör stor skillnad. Känner mig så mycket mer trygg i mig själv och tycker att jag ser så mycket bättre ut när jag har fransförlängningar gjorda istället för att det bara ska ske utifrån någonting annat.

Det är klart att det kostar lite att göra en fransförlängning men personligen så tycker jag att det när värt att lägga ner tid på att göra det hela på just det sättet för att alla andra sätt är lite enklare att se efter också. Sen går det ofta att lösa på andra sätt, när man helt enkelt får försöka sig på att lägga över tiden på andra istället för att bara ha det i sina egna händer. Med fransförlängning via Skrädderi. 1 är definitivt att föredra och några som jag själv tycker är bra på just det som de gör. Är det något annat så får man väl försöka att tänka om istället och så kanske det kan vara en av de få sakerna som faktiskt har sina fördelar.

Du gillar kanske också...