Frisörsalongen jag alltid går till

Har gått till samma frisörsalong på Kungsholmen så länge som jag kan komma ihåg. Det har alltid varit på Golden Hair Of Sweden som jag har fått håret både klippt och färgat och slingat. De har gjort allting som jag har behövt. Har alltid varit väldigt nöjd där och de har bra priser också så har inte funnits någon anledning för mig att byta. Vet att det finns ganska många som väljer att byta nästan från gång till fång som de ska klippa sig, men det kan i och för sig bero på att de inte har hittat en frisörsalong som de verkligen är nöjda med.

För jag tänker att riskerna för att man blir missnöjd ökar om man hela tiden går till nya frisörsalonger, för alla är inte lika bra, än om man håller sig till en som man vet är bra. Så vet ju jag att de på Golden Hair Of Sweden, och hon frisören som brukar klippa och färga mig, är väldigt bra. Så jag skulle inte vilja byta ut henne. Vet inte om jag vill gå runt och dela med mig av hur bra jag tycker de på Golden Hair Of Swedens frisörsalong är egentligen, det kanske inte är så smart. Då kanske det kommer att bli väldigt många fler som hittar dit och så kommer det att vara helt fullbokat. Fast det blir såklart roligt för dem och då kanske de utökar också, med större lokaler och med fler duktiga frisörer.

Kanske kan tänka mig att dela med mig av det då. Golden Hair Of Sweden på Kungsholmen som tips för dig som söker efter en riktig bra frisörsalong, både för klippning och färgning, så kan ni gå dit och testa dem. Kan i princip garantera er att ni kommer att vara nöjda med resultatet.

Du gillar kanske också...