Ett renare hem från och med nu

Jag har insett hur mycket det är värt att få hjälp med städningen hemma. I alla år har jag städat varje vecka, dammat, dammsugit och våttorkat överallt. Det har varit okej för mig eftersom jag inte haft så mycket jobb att göra men det har tagit mycket tid. Betydligt mycket mer tid än vad det hade behövt ta om jag hade anlitat ett städföretag för jobbet. Jag bor i Sollentuna och har bott här i stort sett hela mitt liv. Jag jobbar på ett företag och sköter deras ekonomi här i Sollentuna. För en tid sedan så låg jag sjuk under en ganska lång tid, åkte på någon influensa eller någonting. Det gjorde att jag inte kunde jobba på nästan två veckor och jag orkade knappt resa mig ur sängen. När väl tillfrisknandet kom så gick det fort. På några dagar var jag på fötter igen och hade bråttom tillbaka till jobbet. Väl på jobbet så var det extremt mycket att göra och jag fick jobba över flera dagar för att hinna med det som de låg efter med. Det såg ut som ett dagis hemma under tiden, det var smutsigt, disk överallt och ofräscht helt enkelt. Det växte mig över öronen och jag kontaktade ett städföretag som heter Ibrahimovic Städ i Sollentuna. De kom hem under en eftermiddag, två personer, städade hela lägenheten grundligare än det någonsin gjorts förut och när jag kom tillbaka så var det som att komma till ett nytt hem. Om jag skulle göra det själv så skulle det ta en hel dag att städa, diska och torka av överallt och Ibrahimovic Städ gjorde det på knappt två timmar och det har bokstavligt talat ALDRIG varit så rent. Trots att jag brukar städa varje vecka. Man märker att goda tekniker och rätt metoder och hjälpmedel resulterar i goda resultat med längre hållbarhet.